Пословни успех градимо на поверењу корисника наших услуга, које смо стекли због професионалног односа и квалитетно обављеног посла. Увек смо спремни да примимо сваку Вашу сугестију, критику, предлог, да чујемо савет и разменимо мишљење. Можете нас контактирати или попунити маил форму и послати нам са наведеним детаљима, а ми ћемо Вам одговорити у најкраћем могућем року.


ЈСП Крагујевац
Николе Пашића 2
34000 Крагујевац
Телефон: +381 34 617 0 618
Факс: +381 34 335 753
E-mail: info@jspkragujevac.rs
www.jspkragujevac.rs
Сврха нашег постојања заснива се на остваривању циљева и задатака наших оснивача, испуњавању и превазилажењу захтева корисника наших услуга уз поштовање законских прописа, еколошких и других стандарда и правила пословања доброг домаћина
ЈСП "Крагујевац"себе види као поузданог партнера грађана, организација, институција и привредних субјеката Града у свим својим делатностима са препознатљивим професионалним односом и високим квалитетом вршења услуга.
Задовољавање захтева и циљева наших интересних група: друштва, власника-оснивача, партнера у послу, запослених (повећати удео на тржишту Крагујевца диверсификацијом делатности, достизање водеће позиције у садашњој делатности, остварење и повећање профита смањењем трошкова и повећањем ефикасности, одлично обучени и мотивисани људи).